Boudoir fotók | 5 dolog, amit megkérdeznél előtte…

Nagyon izgatott vagyok, hiszen végre elkezdhetem a BOUDOIR fotózást. Már egy jó ideje foglalkoztat a gondolat és a háttérben minden történés ez irányba terelgetett. Na, de ez a nap is elérkezett, mostantól várlak Benneteket, itt az ideje, hogy megmutassátok, hogy mennyire CSODÁLATOS NŐK vagytok.
Tudom, hogy felmerül elég sok kérdés, így arra gondoltam, hogy az első bejegyzésben megválaszolok néhányat, ami már elhangzott.

Mi is az a boudoir fotózás? – merül fel sokaknál a kérdés….

Hallottam már vicces értelmezéseket a boudoir szóval kapcsolatosan 😊…. A boudoir egy francia szó, ami azt jelenti, hogy „intim női szalon vagy budoár”. Tehát egy igazán intim hely, ahova nem nyerünk csak úgy betekintést. Egy ilyen fotózás alkalmával a nőies és szexi lényedet örökítem meg nem mindennapi hangulatban. Ez az én utam. Így segítek nektek abban, hogy szépnek és magabiztosnak érezzétek magatokat a bőrötökben MOST és nem később, ha mondjuk 4-5 kilóval kevesebbet mutat a mérleg. Szeretném, ha azt látnád, hogy MOST, ebben a másodpercben is SZÉP vagy. Nem kell emiatt hónapokat várakoznod.

Mire számíthatok egy ilyen fotózás alkalmával?

Azt szeretném, ha úgy éreznéd magad, mint egy szupermodell. Mialatt elkészül a sminked, frizurád elkortyolgatsz egy pohár pezsgőt a kedvenc zenéid kíséretében. Majd elkészítjük életed egyik legszebb fotósorozatát. Nyugodtan számolhatsz egy 2,5-3 órás időtartammal. Segítek abban, hogy a számodra legelőnyösebb pózokban, tökéletes fényekben tündökölj a képeken. Ha majd kilencven évesen visszanézed a fotókat, ámulni fogsz rajta, hogy ez a gyönyörű szexi nő is te voltál.

Utólag szerkeszted a Boudoir fotókat? Photoshop?

Nem igazán. Nem szerkesztem a fotókat olyanra, hogy felismerhetetlen legyél. Nem ez a cél. A fényeken és a színeken végzek kisebb módosításokat, meg vágom a képet, ahol szükséges. A fotózás alatt megtaláljuk a neked előnyös szögeket, pózokat és fényviszonyokat. Tehát a lehető legjobb verziót látod a képeken. És le leszel nyűgözve, hogy mennyire szép vagy a fotókon, így is… photoshop nélkül.

Hozzak saját ruhákat, kiegészítőket?

Igen, mindenképp. Van néhány kiegészítő a stúdióban, amit tudsz használni, de érdemes hozni saját ruhát is és majd együtt kiválasztjuk, hogy melyik a legelőnyösebb a számodra. Az első találkozásunk vagy beszélgetésünk alkalmával, ajánlani is tudok néhány üzletet, amit érdemes felkeresni, hogy szexi új fehérneműket vegyél.

Megosztod a fotóimat a közösségi média bármelyik felületén?

Csak abban az esetben, ha engedélyezed, hiszen ezek a fotók nagyon személyesek.

Milyenek lesznek ezek a fotók?

Nos… Örülök, hogy megkérdezted….

 

Boudoir fotózás Ára: 49.000Ft-tól

Kérlek, kérj egy személyre szóló ajánlatot. Az árat meghatározza a te személyes igényed, a helyszín na meg a felszerelés, ami szükséges és természetesen a fotózás időtartama is.

szeretnél időpontot foglalni vagy ajánlatot kérni?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat

Székely Gabriella | Sziluettfotó
Budapest, 1146, Budapest, Szabó József u. 21

Tel: 0670 6255483

Email: hello@sziluettfoto.hu

Kövess minket!