Mit is vegyek fel | Budoár fotózás

Örökzöld kérdés nekünk nőknek az életünkben, hogy …” mit is vegyek fel?” Majd azonnal jön is a válasz miszerint, „…nincs egy normális ruhám” …. Kinek ismerős ez? Kezeket fel! Azt hiszem, hogy vagyunk így néhányan.

Egy budoár jellegű fotózás során hatványozottan merül fel ez az ominózus kérdés. Ezért arra gondoltam, hogy segítek nektek egy picit ebben, néhány ötleten keresztül.

Az első és legfontosabb tanácsom, hogy ne most próbálj ki magadon egy vadiúj stílust. Ha alapban nem viselsz magassarkú cipőt, vagy kevésbé érzed komfortosan magad bizonyos ruhadarabokban, akkor most se tedd ezt. Fontos, hogy „élj” abban a ruhában, amit viselsz, így lesz szórakoztató és nem szorongó a hangulatod. Ha feszélyez a ruha, az látszik rajtad és az bizony a fotókon is visszaköszön. Szóval csak egyszerűen és lazán . A kevesebb néha több elve, itt is működik. És még valami, nem kell azonnal új darabokat vásárolni, hiszen könnyen szexi hangulat teremthető, akár egy már meglévő ruhadarabbal is.

Merész vagy visszafogott legyen a stílus?

Ha visszafogottabb fotózást szeretnél akkor bőven megteszi egy testhezálló ruha. Vagy egy olyan, aminek nyitott a háta. Vagy mondjuk egy magasan sliccelt szoknya is tökéletes választás.

Egy merészebb fotózáson simán bevethető egy áttetsző felső, body. Jöhetnek a csodásabbnál csodásabb csipkeköltemények, fehérneműk magassarkúval is kombinálva.

Felmerül, mint kérdés, hogy kik láthatják ezeket a fényképeket? Kinek adod őket? Ha például a szerelmednek adod meglepetésként, mindenképp hozd el azt a ruhádat, amit ő is szeret rajtad látni. Vagy kölcsönveheted az egyik ingjét is és elhiheted nekem, hogy dögös fotók készülnek abban is.

Kiegészítők

Van néhány kiegészítő is, ami remekül rezonál egy budoár fotózás hangulatával. Mint például egy egyszerű fehér lepedő. Nagyon szexi kiegészítője lehet egy budoár fotózásnak. Gyönyörű fotók készülnek és tele van titokzatossággal is. Úgy tekerhetjük magunkon, hogy annyit mutassunk meg a testünkből, amennyit szeretnénk.

sziluettfoto.hu Nov. 2023

Egy másik szuper kiegészítő az ékszer. A nyakláncok és fülbevalók csillogása vonzza a tekinteteket. Egy hosszú nyaklánc látványosan körbetekerhető a nyakon, játszhatunk vele a kezünkkel, ujjainkkal és csodásan kiemelik a dekoltázsunkat is.

A selyem, a szőrme és más kellemes tapintású anyagok is kiváló budoár fotózási kellékek. Feküdhetünk rájuk, körbe tekerhetjük magunkat és itt is működik az az elv, hogy annyit mutatunk magunkból, amennyit akarunk. Igazán szórakoztató alternatíva fehérnemű helyett.

Egyszóval, ha a megfelelő kiegészítőket és ruhákat viselünk a fotózáson, garantált a siker. Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha bármilyen kérdés felmerülne azt úgyis megbeszéljük .

Boudoir fotózás Ára: 49.000Ft-tól

Kérlek, kérj egy személyre szóló ajánlatot. Az árat meghatározza a te személyes igényed, a helyszín na meg a felszerelés, ami szükséges és természetesen a fotózás időtartama is.

szeretnél időpontot foglalni vagy ajánlatot kérni?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat

Székely Gabriella | Sziluettfotó
Budapest, 1146, Budapest, Szabó József u. 21

Tel: 0670 6255483

Email: hello@sziluettfoto.hu

Kövess minket!