A budoár fotózás transzformatív ereje

Ebben a bejegyzésben arról szeretnék néhány gondolatot megosztani veletek, hogy miért is való minden nő -kortól és testalkattól függetlenül- számára a budoár fotózás, általa hogyan érezhetjük magbiztosabbnak és szerethetőbbnek magunkat. Ugyebár, ez alkalommal érzéki képek készülnek rólunk, intim környezetben, általában hálószobában, stúdióban, de egy szállodai szoba is szuper hangulatot tud kölcsönözni neki. Az elmúlt években a budoár fotózás eléggé népszerű lett, hiszen ezáltal is, mi nők, megerősítve érezzük magunkat a saját nőiességünk elfogadásában és szépségében. Nyilván vannak olyanok is, akik tétováznak, nem biztosak abban, hogy belevágnának egy ilyen jellegű fotózásba. Leginkább az okozza a bizonytalanságot, hogy nem vagyunk elégedettek önmagunkkal, nem látjuk elég szépnek és vékonynakmagunkat,na,„megrólamamúgysemkészülnekjófotók”… Azelőbbiokmajdnem mindenkinél felmerül, mint dilemma. Azt gondolom, hogy akár 34-es vagy 44-es méretűek vagyunk, ami a ruhaméretet illeti, méltóak vagyunk arra, hogy szeressük és értékeljük a Testünket és Önmagunkat.

A társadalom, amiben élünk elég erős nyomást gyakorol ránk nézve abban – elég, ha csak a reklámokra gondolunk vagy egy pillantást vetünk a közösségi platformok bármelyik felületére -, hogy hogyan is kell kinéznünk. Ez arra ösztönzi a nők egy részét, hogy sajátos jellegzetes jegyeiket megszüntessék, uniformizálják magukat (tetovált szemöldök, feltöltött száj. póthaj, hatalmas műszempilla stb.). Nincs ezzel semmi gond, ha valaki erre vágyik, tegye meg, jöhetnek a mindenféle beavatkozások, de azért, mert valaki ebből nem kér, még nem kell kevesebbnek éreznie magát. Én abban szeretnék segíteni nektek, kedves nőtársaim, hogy megszabaduljunk a fent említett nyomástól és olyannak szeressük a Testünket, Önmagunkat amilyen.

A fotó-stúdióban biztonságos és kényelmes környezetben leszünk a fotózás ideje alatt, olyan pózokat csinálunk, amelyek a legelőnyösebbek és azt emelik ki, amit a legjobban szeretsz önmagadon. A könnyű smink még üdébbé varázsolja arcunkat, aminek a frizuránk tökéletes keretet ad. Ami a legklasszabb, hogy egy másik ember szűrőjén (történetesen objektívén ) keresztül látod majd önmagad a fotókon, a hangsúlyt az érzékiségre, szépségre és egyéniségre helyezve. Szerencsére sokfélék vagyunk, úgyhogy inkább annak örüljünk, hogy vannak egyedi jeleink, amik csak ránk jellemzőek. Sok nő miután részt vesz egy ilyen fotózáson szebbnek és erősebbnek látja magát, mérettől és alkattól függetlenül, és ez így van rendben.

A fotózás teljes időtartama alatt biztonságban érezheted magad, hogy felszabadultan tudj mozogni a fényképezőgép előtt. Megbeszéljük a felmerülő kérdéseket és kéréseket a pózokat illetően, akkor amikor szükségét érzed annak. Mondhatnám, hogy pihentető két- három órának nézel elébe, de nem fedné az igazságot teljesen, hiszen kitartani néha egy-egy pózt, eléggé megterhelő lehet. Ám a végeredmény kárpótol az időnként fellépő izomláz miatt. Hiszen ne felejtsük el, hogy ezek a fotók elsősorban Önmagunknak készülnek. Tehát legyen ez a fotózás egy titkos és bensőséges találkozás Önmagunkkal.

Boudoir fotózás Ára: 49.000Ft-tól

Kérlek, kérj egy személyre szóló ajánlatot. Az árat meghatározza a te személyes igényed, a helyszín na meg a felszerelés, ami szükséges és természetesen a fotózás időtartama is.

szeretnél időpontot foglalni vagy ajánlatot kérni?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat

Székely Gabriella | Sziluettfotó
Budapest, 1146, Budapest, Szabó József u. 21

Tel: 0670 6255483

Email: hello@sziluettfoto.hu

Kövess minket!