Lifestyle

Életmód fotózás

A lifestyle fotózás voltaképp egy könnyedebb módja a portré fotózásnak: nem egy stúdióban zajlik, díszletek között, hanem a természetes életkörnyezetedben. Hiszen ez által szeretnéd megmutatni a külvilágnak, vagy csak magadnak megörökíteni, hogy egy bizonyos aspektusból ki is vagy Te valójában. Egy munkakör vagy egy hobbi bemutatása élettel teli, színes és vibráló fotókon keresztül, amely örök emlékként marad meg. Ilyenkor együtt élek és mozgok veled. Igyekszem meglátni és megörökíteni azokat a pillanatokat, ami valójában Te vagy.

lifestyle

Rólunk mondták…

„Gabinak nagyon jó érzéke van a fotózáshoz, szuper képeket csinált, Türelmes, lelkes, azonnal meglátja a tökéletes pillanatot. Biztos, hogy visszatérünk még hozzá.”

Árak: 46.000Ft-tól

Kérj egy személyre szóló ajánlatot. A lifestyle fotózás árát meghatározza a te személyes igényed, a helyszín és persze a felszerelés, ami szükséges és természetesen a fotózás időtartama.

szeretnél időpontot foglalni vagy ajánlatot kérni?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

5 OK | AMIÉRT ÉRDEMES

1. Csak természetesen!

Nincs merev póz vagy erőltetett mosoly a kamerába. Csak lazán és könnyedén. Örökítsük meg azokat a pillanatokat, amik arról szólnak, hogy igazán jól érzed magad.

2. A pillanat varázsa

A fotózás alatt minden arról szól, hogy az adott pillanatban vagy és teljes szívvel megéled azt. Sajnos a dolgos mindennapok során erről teljesen elfeledkezünk mindannyian, tehát remek alkalom lehet ez ennek megélésére.

3. Történetmesélés

Kapcsolatokon és kapcsolódásokon keresztül.

4. Önmagad lehetsz!

Végre részese leszel egy olyan fotózásnak, ahol minden körülötted és szeretteid körül forog. A legjobb fotók akkor születnek, amikor mindenki úgy érzi, hogy bátran lehet, önmaga.

5. Emlékek

Azok a fényképek, amelyeken rajta leszel, rendkívüli értéket fognak képviselni a gyerekeid számára is a későbbiekben.

Kapcsolat

Székely Gabriella | Sziluettfotó
Budapest, 1146, Budapest, Szabó József u. 21

Tel: 0670 6255483

Email: hello@sziluettfoto.hu

Kövess minket!