Szexi fotózás

Szexi fotózás egy csodálatos 50-es nővel

Számomra a boudoir fotózás, avagy ” szexi fotózás ” (ezt ma hallottam) egy különleges művészeti forma, ahol a nőiesség, az intimitás és a szépség elkerülhetetlenül találkozik.

Az elmúlt hétvégén igazán szuper élményben volt részem, egy fantasztikus nő társaságában, aki bátran állt a kamerám elé, hogy megmutassa azt, hogy egy nő milyen nagyszerűen nézhet ki bármelyik életkorban.

A fotózás előtt több alkalommal beszéltünk telefonon, de személyesen nem találkoztunk. Amikor belépett a stúdióba, nőies kisugárzása azonnal magával ragadott. Egy pohár pezsgő kíséretében elkezdtünk beszélgetni az álmairól meg az élet által kínált kihívásokról. Hihetetlenül öntudatos, határozott személyiségű nő körvonalazódott előttem, négy gyerekkel és egy tizenpár éve tartó párkapcsolattal, amelyben bátran lehet önmaga, miközben a titokzatosságát is megőrizheti.

Úgy tűnik, hogy az idő múlásával, egyre inkább megtanulta értékelni a saját nőiességét és szépséget. Időközben elegáns fehérneműk kerültek elő a táskájából. Miután megbeszéltük, hogy mivel kezdünk, átöltözött és nekivágtunk ennek a komfortzónán túli kalandnak.

Az első sorozatnál volt egy pici feszengés, de a fotóstúdióban uralkodó légkör és a biztonságos környezet segített neki ellazulni. A mozdulatai és a mosolya egyre természetesebbé vált. A beszűrődő napfény lágyan simogatta finoman meghúzódó ráncait, amiket az elmúlt évek tapasztalatai, történései varázsoltak arcára.

Mit is mondjak… azt hiszem, hogy remekül sikerült a szexi fotózás. A végeredmény szerintem önmagáért beszél.

A párja egész biztos a fellegekben fog járni az ajándék fotóalbum lapozgatása közben.

A fényképek hűen megmutatják, hogy a szépség nem életkorhoz kötött.

Az önmagunkkal való megbékélés és elfogadás bármilyen korban csodálatos dolog – legyen szó egy 20 évesről vagy akár egy 50-ről.

Gabi

Kapcsolat

Székely Gabriella | Sziluettfotó
Budapest, 1146, Budapest, Szabó József u. 21

Tel: 0670 6255483

Email: hello@sziluettfoto.hu

Kövess minket!