Sziluettfotó

Fotó stúdió

65 nm-es bérelhető fotóstúdió a Városliget közelében. Fotózásra vagy kisebb létszámú (10 fő) workshopok megtartására alkalmas. Hatalmas ablakokkal és belmagassággal, letisztult, minimál berendezéssel.

Fotóstúdió bérlés Budapesten

Mindenkinek kell egy hely, ahol zavartalanul és szabadon alkothat kellő teret biztosítva szárnyaló fantáziájának. Van egy stúdió a Városliget közelében, tele csodás fényekkel és árnyékokkal…

Fotóstúdió
bérlés Árak

1 óra: 9.000 Ft

2 óra: 16.000 Ft

3 óra 21.000 Ft

Egész nap: 70.000 Ft

Egész nap = 10 óra

Bérlet: 69.000 Ft

Bérlet: 10 alkalmas bérlet = 10 óra

Az árak egységesen vonatkoznak a hétköznapokra és hétvégékre 9-19 óra között, fotózás estén.
Ha nyitvatartási időn kívül szeretnél bérelni, ezt is megteheted, 20% felár ellenében.

szeretnél időpontot foglalni vagy ajánlatot kérni?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Fotóstúdió bérlés
feltételek

1. Nyitvatartás

Nyitvatartási idő minden nap 9-19 óráig.

2. Foglalás

  • Időpontot elsődlegesen telefonon +3670.62.55.483, illetve emailen hello@sziluettfoto.hu keresztül lehet foglalni.
  • Minden foglalás írásos visszaigazolás esetén érvényes.
  • A lefoglalt időpontot megelőző 48 órán belül a bérleti díj 50%-a, 24 órán belüli lemondás/módosítás esetén a bérleti díj 100 %-a fizetendő.

3. Bérlés

  • A lefoglalt időpontot megelőző 48 órán belül a bérleti díj 50%-a, 24 órán belüli lemondás/módosítás esetén a bérleti díj 100 %-a fizetendő.
  • Fontos, hogy késés esetén, csúszás csak abban az esetben lehetséges, ha a következő időpont szabad. Egyébként a késés beleszámít a bérlés időtartamába.
  • A stúdióban maximum 7 személy tartózkodhat. Ezen felüli létszám esetén emelt áron bérelhető.

Technikai
felszereltség

1. Godox DP 400 stúdióvaku

2. Godox DP 600 stúdióvaku

3. Beauty Dish (55 cm) + méhsejtrács

4. Octobox (100 cm) + méhsejtrács

5. Godox négyszárnyú fényterelő szett/színes is

6. Boom lámpaállvány 530 cm

7. 40*180 stripbox + méhsejtrács

8. Fekete és ezüst derítőlap

8. Papír hátterek

Sziluettfotó

Fotóstúdió bérlés Budapesten

Mindenkinek kell egy hely, ahol szabadon és zavartalanul alkothat kellő teret biztosítva szárnyaló fantáziájának. Van egy stúdió a Városliget (XIV ker. Szabó József u. 21) közelében, tele csodás fényekkel és árnyékokkal, amik igazán varázslatos hangulatot kölcsönöznek neki. Persze nemcsak a fények szépek, hanem maga stúdió is szuperül felszerelt mindenféle világítástechnikával, ha nem bizonyulna elégségesnek a kintről betörő napfény. Na, de haladjunk sorban.

Hol is található? Ahogy említettem a Városliget (XIV ker. Szabó József u.21) mellett, egy csendes mellékutcában, egy régi polgári ház első emeletén, 65 négyzetméteren, aminek a legnagyobb része kiválóan alkalmas úgy fotózásra, mint kisebb létszámú (10 fő) workshopok megtartására. Hatalmas ablakok és magas belmagasság, valamint letisztult, majdnem minimál berendezési stílus a fő jellemzője. Van fehér, fekete, szürke és bronzszínű falfelület. A padlóburkolat színe fehéres/szürke mindenhol. A kilátás elég jó, főleg, ha megfelel a fák között meghúzódó szemközti villaépület, meg a szomszédos templom az égbe törő tornyával, ami egyébként háttérnek sem utolsó… Ha autóval érkezel az utcában lehet parkolni (fizetős).

Amennyiben a közösségi közlekedést választod, az sem bonyolult, hiszen sok busz és trolijárat közlekedik arra. A megállóktól (Cházár András; Thököly/Stefánia) néhány percnyi sétára található a SziluettFotó.

A stúdió szükség szerint klimatizálható és / vagy sötétíthető. Lehetőség van a helyszínen sminkelésre is, de akár a fodrász és a stylist is megoldható, egyeztetés alapján. Két sorozat között lehet kávézni (Nespresso), valamint különböző frissítő italok is rendelkezésre állnak.

a stúdióról

Kapcsolat

Székely Gabriella | Sziluettfotó
Budapest, 1146, Budapest, Szabó József u. 21

Tel: 0670 6255483

Email: hello@sziluettfoto.hu

Kövess minket!