portré fotózás tippek

Portré fotózás tippek

Rászántad magad a portré fotózásra? Néhány fontos dolgot tudnod kell ahhoz, hogy Te is elégedett legyél az eredménnyel. Portré fotózás tippek profiktól….

 

Portré fotózás 1. tipp

Kell egy igazán jó fotó a honlapodra, közösségi média felületre

Körülbelül négy másodpercünk van arra, hogy pozitív kép alakuljon ki rólunk, ha ránéznek bármelyik online platformunk fotójára. Ide csak a legjobb fotó kerülhet!

 

Portré fotózás 2. tipp

Hogy megragadd a pillanatot!

Egy fontos esemény az életedben épp elég ok arra, hogy megörökítsd. A fotók hűen tükrözik majd azt a varázslatot, ami körbevett téged és szeretteidet.

Portré fotózás 3. tipp

Személyes márkaépítés céljából.

Ki vagyok én? Mivel foglalkozom? Mi a kedvenc időtöltésem? Mi a küldetése a cégnek, amit képviselek? Hogyan mutatnám meg képekben? Mondd el, hogy mit szeretnél megmutatni, azt pedig, hogy milyen módon, kitaláljuk együtt. A képek majd önmagukért beszélnek.

Portré fotózás 4. tipp

Időtálló fotók magadnak és a családnak.

Hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy közös, örömteli, családi eseményeket örökítsünk meg, arra hivatkozva, hogy nincs rá idő, keret, esetleg kedv. Pedig ezeken a fotókon keresztül láthatjuk életünk fontosabb állomásait. Visszanézve a fotókat évről-évre visszakövethetjük, hogy mennyit változnak a gyerekek, hogyan bővül a család és mennyit változunk mi magunk is. Örömmel örökítem meg ezeket a fontos pillanatokat Számodra. Teremtsünk időtálló emlékeket fényképeken keresztül is.

Portré fotózás 5. tipp

A 10 évvel korábbi fotók már nem menők. Frissítsd a szakmai portrédat!

Az üzleti világban létfontosságú a professzionális jelenlét az alkalmazottak, kollegák, ügyfelek felé. Egy frissített, letisztult, üzleti portré kiemel a tömegből. Egy jól sikerült portré jó benyomást kelt a leendő ügyfelekben.

Kattints és kérj ajánlatot porté fotózásra!

Kapcsolat

Székely Gabriella | Sziluettfotó
Budapest, 1146, Budapest, Szabó József u. 21

Tel: 0670 6255483

Email: hello@sziluettfoto.hu

Kövess minket!