Miért éppen a boudoir fotózás?

Erre az egyszerű kérdésre sokféleképpen válaszolhatnék. Mondhatnám dióhéjban: azért, mert kihívás megmutatni a mai világban az érzékeny és izgalmas női létet. A picit hosszabb válasz így hangzik: A boudoir fotózás egy olyan élmény, amikor bizony elhagyod a komfortzónádat. És ezt imádom. Ez a műfaj sokkal komplexebb, mint egy egyszerű fotózás szexi fehérneműben. Megváltoztatja a gondolkodásmódodat.

A boudoir fotózás által megtanulod a legjobbat látni magadban. Bár kicsit félelmetesnek tűnik, de hidd el: elképesztően jó élmény. Az én dolgom kezdetben az, hogy eloszlassam a kétségeidet. Ugyanis tudom, hogy a fotók láttán azt gondolod majd, hogy miért is nem tetted meg már korábban? Ezernyi pillangó lejt táncot a testedben. Izgulsz, kíváncsi vagy és ezer kérdésed van. Sejtem, hogy aggódsz, leginkább azon, hogy úgy gondolod, hogy nem vagy elég tökéletes. Minden kétség, ami benned van, egy pillanat alatt tör felszínre. Pedig nincs olyan, hogy tökéletes szépség, hiszen mindig van valami a testünkön, amivel elégedetlenek vagyunk, amit megváltoztatnánk.

Ám az igazi probléma nem az úgynevezett kevésbé tökéletes területeken rejlik, hanem az önértékelésünkben. Beszélhetünk erről is, de nem ez a cél. Inkább megmutatom Neked, hogy valójában őrülten GYÖNYÖRŰ NŐ vagy. A fotózás végén a képeket nézegetve, rájössz, hogy minden aggodalmad felesleges volt, hiszen egyszerűen SZÉP vagy. Megmutatom neked, hogy szexi és izgalmas vagy korra, nemre, alkatra és méretre való tekintet nélkül.

Ezért fotózlak téged. Szeretnék részese lenni ennek az utazásnak, hiszen valójában ez a fotózás egy utazás. Jó lenne látni a tekintetedben a felismerést, hallani, hogy “hűha, ez a tökéletes, csodás nő én vagyok.” Ezúttal az önmagunk értékességéről nem beszélünk, hanem teszünk érte, közösen. Majd csodáljuk az eredményt. Neked nő az önértékelésed, én meg boldog vagyok attól, hogy hozzájárulhattam.

 

Boudoir fotózás | 5 ok, amiért érdemes

Ha ezeket a sorokat olvasod, bizonyára foglalkoztat a glamour fotózás. Mi az, ami mégis kétségeket ébreszt benned? Írok neked öt okot, ami miatt érdemes kipróbálni.

01.

Úgy érzed majd magad, mint egy szupermodells

Mikor érezted magad utoljára szupermodellnek? Csodás sminkben és frizurával, szexi fehérneműben, amiben lélegzetállítóan mutatsz? Lehet, hogy soha, vagy pedig nem mostanában. Itt az ideje, hogy kipróbáld ezt az élményt. Egy jól sikerült glamour fotózás ezt az érzést garantáltan megadja.

02.

Minden rólad szól

És tényleg. Az a néhány óra csak rólad fog szólni. Mindenki és minden csak érted lesz ott.

03.

Önbizalom növelés

Amint megnézed a rólad készült fotókat, rájössz arra, hogy igenis SZÉP vagy. Nőies, vonzó és varázslatos. Ez nem is kérdés, hiszen teljesen új perspektívából látod önmagad. És a magabiztosság bizony igazán szexivé tesz.

04.

Mókás pillanatokba lesz részed

Egy jó fotós azon van, hogy jól érezd magad a fotózás során. Legyen emlékezetes az élmény, a szó pozitív értelmében. Kellemes fények, bátorító szavak és nyilván jó sok nevetés kíséri végig a pillanatokat. Tapasztalatból mondom, hogy azért az elég vicces is tud lenni, amikor arra kérlek, hogy tarts ki egy pózt és te csak úgy simán eldőlsz…:), mert már nem bírod tovább! Nem is olyan egyszerű a pózolás.

05.

Ajándék a szerelmednek, vagy csak magadnak

Az elkészült képsorozat tökéletes választás lehet egy évfordulóra, szülinapra, Valentin napra, vagy csak úgy. Mert megérdemled.

Boudoir fotózás Ára: 49.000Ft-tól

Kérlek, kérj egy személyre szóló ajánlatot. Az árat meghatározza a te személyes igényed, a helyszín na meg a felszerelés, ami szükséges és természetesen a fotózás időtartama is.

szeretnél időpontot foglalni vagy ajánlatot kérni?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat

Székely Gabriella | Sziluettfotó
Budapest, 1146, Budapest, Szabó József u. 21

Tel: 0670 6255483

Email: hello@sziluettfoto.hu

Kövess minket!