karacsonyi fotozas otletek

Karácsonyi fotózás ötletek, gondolatok

 

Közeleg az ünnepi szezon és ez minden esetben kitűnő alkalom arra, hogy megörökítsem a különleges és megismételhetetlen családi pillanatokat, egy-egy családi fotózáson. Sok esetben azon kapom magam, hogy rengeteg fotót készítek, azzal a felkiáltással, hogy így könnyű majd azt megtalálni, ami igazán közel áll a szívünkhöz.

Könnyen lehet, hogy idén egy vicces karácsonyi fotós projektet csinálok, hiszen valami mást mutatni mindig is kihívás a megszokotthoz képest. Az őszinte pillanatok pedig mindig tele vannak meglepetésekkel.

Hiszen bárki le tudja ültetni a gyerekeket a karácsonyfa elé, miközben mosolyt csal az arcukra. Ám a felvétel sokkal elragadóbb, ha közben csinálnak is valamit. Hópelyheket fújnak, fel-alá ugrálnak miközben szívből kacagnak, vagy csak bizalmasan összesúgnak. Persze kreatívabban is lehet… Sziluett a karácsonyfa előtt, tükröződések a gömbökön vagy rejtett fények, amik megvilágítják az arcokat. Nos, ezek azok a pillanatok, amiket érdemes megörökíteni. Karácsonyi hangulattól függetlenül, hiszen egy jó pillanat mindig egy ünnep.

Igyekszem nem bonyolítani a dolgokat, hiszen itt is kitűnően működik a kevesebb gyakran több elve. Legyen spontán a felvétel, és figyelek arra, hogy a háttér ne vonja el a figyelmet. A fotóstúdióban az lesz a második szezon, ami a karácsonyi fotózást illeti. Sokan kedvelik a minimalista dizájnt, semleges színekkel, beleértve jómagamat is. Idén sem lesz ez másként, ami a dekorációt illeti. A minimalista stílusnak megvan az az előnye, hogy a fókusz ott van, ahol lennie kell. Az emberi megnyilvánulások, érzések és interakciók lesznek a domináns elemek a fotókon.

Az idei évben már kiadó a fotóstúdióm. Ha van kedvenc fotósod hozd el ide és csináljátok a SziluettFotóban (https://sziluettfoto.hu/) a karácsonyi képeket.

Amennyiben fotózol és új helyszínt keresel, csörögj rám és foglalj egy időpontot a következő fotózásodra karácsonyi fotóstúdiónkba!

Gabi
https://sziluettfoto.hu/

Kapcsolat

Székely Gabriella | Sziluettfotó
Budapest, 1146, Budapest, Szabó József u. 21

Tel: 0670 6255483

Email: hello@sziluettfoto.hu

Kövess minket!